Мнения

Благодаря ви Г-н Президент и г-да Министри от служебното правителство!

Благодаря ви Г-н Президент и г-да Министри от служебното правителство!
Че за толкова кратко,време въведохте ред в хаоса създаден от предишните управляващи.
Благодаря Ви че най сетне живота сигурността и отчетността са на дневен ред в България както от публична гледна точка така и от действията ви!


Благодаря Ви че вече на дневен ред не са Магистралите, Психическото натоварване покрай пандемията,чалгаджиските работи и безкрайните измислици и трето степени новини и ежедневните манипулативни лъжи обливащи всички медии в страната ни!


Днес има ред в хаоса! Благодаря Ви че подредихте приоритетите на страната Здравеопазване сигурност и образование !!! Благодаря Ви от сърце че вече като пусна телевизора или отворя фейсбук виждам вас с новините. Че са се закупили медицински хеликоптери за най спешните случаи!
Че Десетки хиляди дечица ще могат да отидат на почивка безплатно на морето!


Че най сетне ще се построй детска клиника в България! Благодаря Ви че ви пука за нас и нашето, здраве!!! Благодаря Ви че показахте на хората че надеждата не е умряла ! Благодаря Ви че показахте на нас и света че в България има истински Български Политици милеещи за България и НАРОДА !!!!!


Бъдете сигурни че ние народа осъзнаваме и оценяваме всичко това макар че все още сме силно наранени един духом,друг финансово,трети физически но важното в случая е, че надеждата е жива и ние ще се оправим. Благодаря Ви че взехте народният юмрука и нанесохте най съкрушителните удари на Българоубийците !

Стоян Димитров/ фейсбук

Related posts

Ако Слави Трифонов не иска да се провали безславно

От мненията

Всички мълчахте и козирувахте на бате Бойко

От мненията

И адът идва след него

От мненията

Leave a Comment