Всички мълчахте и козирувахте на бате Бойко

Я се върнете 1 година назад и си спомнете, че правителството на Б. Борисов си даде съгласието влизайки в еврозоната да се въведе еврото до края на 2023г?!?! Така ли беше? Ама тогава всички мълчахте и козирувахте на бате Бойко!!! Сега изведнъж креснахте като някои гарги – РЕФЕРЕНДУМ! Да ама късно?!

Защото нещата са тръгнали по каналния ред и се е стигнало до съставяне на план от правителство и БНБ! Е, какво? Така ли е? Или само знаете да мрънкате като малко и недоволно дете!!! Закъснели сте! Или правите услуга на Борисов преди изборите??? Кое от двете – загрижени за България, но със закъснение или недоволствате срещу като давате шанс на едни стари политици да ни управляват пак, че да ни свалят и кожата от гърба! Референдум трябваше да има преди преговорите за еврозоната! Така е чадо, мандалото падна!!!

Автор: Светлана Генова

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

В калта сме, заради него!

Да ръкопляскате на човека, който ви… ни… на*упи, говори само за това, колко успешно си е свършил работата човечеца! Абе в калта сте, заради него! Децата ви са роби на други нации, родителите ви са унизени – пенсии, колкото да мърдат… и най-нахално хвалби за бонуси… смешни! Кой нормален тип, […]