България

Кога дойде, кога се оля.

Едва седнал на министерското кресло, Асен Василев реши българите да се откажем от последните остатъци на държавния ни суверенитет и БЕЗ ПРЕХОДЕН ПЕРИОД да въведем еврото от 01 януари 2024 година. Дали българите го искат или не, явно няма значение за юпито. Има данни, че 87 % от българите са против въвеждане на еврото. Ама никой не ги пита!!!

Факт е, че влизането в еврозоната беше договорено от герберастите. Те са първопричината за това. Но се чудя защо едва ли не първата работа на новия министър на финансите е да продължи работата на гербоидните?!? И тяхната политика за съсипване на България и налагане на контролирана мизерия на българския народ.

Факт е, че дори богатите гърци трудно се справиха с въвеждането на еврото и значително обедняха. А как това ще се отрази на бедните българи? Как ще се отрази на кредитите, договорите за пари, депозити и заплати? Никой не казва или ни пълнят главите с розови обещания, витаещи далеч от истината.

По-рано българският лев беше обезпечен със злато и активи на БНБ. Сега златото ни е в Лондон, а левът е обезпечен с празните думи на политиците. И искат да го приключат. Символът на финансовата независимост на българската държава! Нищо не са изградили, но вече рушат всичко, което поколения българи са изградили!

Аз искам оставката на този национален предател. В сряда, в 12.00 часа „Възраждане“ организираме протест с искане на оставката на Василев. Крайно време е политиците да осъзнаят, че не могат да вземат самоволно подобни решения! Защото българският народ е господарят на тази земя! И ще им припомним, че са само слуги на народа!

Автор: Елена Гунчева

Related posts

Петя Трендафилова: Президент Радев защитете народа си от носенето на маски

От мненията

Елена Гунчва: Вместо политически пиар, да погледнем реалността

От мненията

Детеонирахте Тиквата ,но изчегъртването трябва да продължи!

От мненията

Leave a Comment