Мнения

Елена Гунчева: Стойчо пак кърти

Няма край седерастката простотия. Без значение, че полъхът на гнило се носи откъм правителството. Министър Стойчо, който бих посочила като най-неудачното назначение, отново разбива всички с новината, че неваксинираните трябва да си плащат лечението, а при локдаун /виждаме, че заболеваемостта в момента не надвишава настинките/ само ваксинирани ще се кефят в кръчмите, а неваксинираните ще надничат през прозорците напъдени е ще реват от мъка.

Понякога се чудя това, либерастите, дали не им правят лоботомия или пък ходят на допълнителни курсове по простотия. Направо не вярвам на ушите и очите си! Тоя Стойчо да вземе първо да си прочете Конституцията и Закона за защита от дискриминация. След това, понеже е подивял либераст, да си прочете и международните конвенции за правата на човека! Аман от дебили на власт!

И защо например неваксинираните да си плащат? Нали плащат здравни осигуровки, бе, Стойчо? Заплатата ти пък е от нашите данъци – на неваксинирани също! Ти ли ще решаваш, нещасттнико? Как си позволява лекар да призовава за подобно нещо. Дори Менгеле би се поозаптил, ама Стойчо не ще!

И призовавам Президента Радев да огледа още веднъж тези, които са в правителството. Защото съм убедена, че няма как тоя Стойчо да не са му го пробутали между другите. Да, сега някои се заиграват с Костов, Сюлейман Пуси също много обича да кадрува. НО НИЕ НЕ СМЕ ДЕБИЛИ! Виждаме, чуваме, и ще вземем решение.

Така, че, Стойчо, изритан дори от Българския лекарски съюз, да вземеш да се кротнеш малко, а?

Автор: Елена Гунчева

Related posts

Всички мълчахте и козирувахте на бате Бойко

От мненията

КОГАТО СПЕСТЯВАШ ОТ ЗАКУСКИ….

От мненията

За социалната политика, за доходите на хората, за пенсионерите не се чу нищо в програмата на ИТН.

От мненията

Leave a Comment