Мнения

Вече не знам да се радваме ли или да плачем..

Вече не знам да се радваме ли или да плачем.. Не искам да почваме с лошо ,но някои промени вече казахме в кабинета трябва да има.Другото,което е в никоя партия няма мнозинство ,чета че всяка иска да прави свой кабинет .

И какво ще стане ако се съюзи статуквото старата песен на нов глас ..Недай си Боже .Затова нека Слави успее да видим накъде ще тръгнат нещата ,че иначе лошо и по-лошо ..Слави кой ще го подкрепи за кабинета не знам те всички дърпат кокала за себе си .Казваме това онова за Слави ,но само той прие един лев субсидия ,а всички други по осем лева ,алчни грабители на бг народа си ..Затова,мили хора ще дадем шанс на ИТН ние и дано и в парламента има умни глави да го направят.

И аз минах през фазите на яда след предложението за кабинет ,но мисля ,че който не става ще си отиде. Няма да му се размине ..Дано тръгнем по нов път наистина ..Защото нещата не са добре.Затварят се работни места ,заводи и няма работа .В моя град скоро затварят също .Хората бягат навън ,топим се още и още ..Нека един път сме единни докрая и си направим у нас да е хубаво и да си върнем близките от чужбина .Ако се работи честно и бързо след две години три България няма да е същата !

Павлина Христова/фейсбук

Related posts

Ако Слави Трифонов не иска да се провали безславно

От мненията

Елена Гунчева: Стойчо пак кърти

От мненията

Стига с тия циркаджийски номера. Скрий се вече.

От мненията

Leave a Comment