Ако служебното правителство което се справя чудесно, получи мандат за редовно, това е победа за България.

Битката е спечелена, ГЕРБ са детронирани, но войната тепърва започва. Ако служебното правителство което се справя чудесно, получи мандат за редовно, това е победа за България. Но само Президентската Република, ще може да възстанови нормалноста, в нашата проядена от корупция и овладяна от Мафията държава.

Когато има 2 центъра на властта, те могат взаимно да се контролират, така че това което се случи с мафиота, мутра от СИК – Борисов и ГЕРБ, подобно, на Тодор Живков и БКП да окупират и 3-те власти, никога повече да не получва. В момента е парламентарна република със силно орязани възможности на президента, от 11 год. управление на Борисов и ГЕРБ, т.е. почти го няма втория център на власта. Родното задкулисие държи не само политиците и партиите със зависимости, а и самата Мафия- срастването на организираната престъпност с власта.

И като се има предвид че задкулисието е в същност Първо главно управление на държавна сигурност, което открай време е подчинено на КГБ, днешното ФСБ, в положението ни няма никакви светли краски, а само тъмни. Очертава се тежка битка която едва ли ще бъде спечелена. Но докато се борим, надежда има, поне да възстановим нормалноста в клетата ни България – държавата на мафията с корупция в ендемични размери, в която годишно се крадат по 10 милиарда лева.

Фейсбук/Владимир Владимиров

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Иван Бакалов: ВСС има основания да освободи главния прокурор, но няма да стигнат гласове да го направи.

ВСС има основания да освободи главния прокурор, но няма да стигнат гласове да го направи. Така членовете на ВСС си подписват уволнението, създават по-добри условия парламентът да се заеме с поправки в закона и реформа в съдебната власт. И настройват цялото общество срещу себе си. Ако мислят, че на инат […]