Пенсиите трябва да се преизчислят най- после чрез актуален осигурителен доход!

Аз не искам да ми подхвърлят някакви %-и,дори да са 50%! Пенсиите трябва да се преизчислят най- после чрез актуален осигурителен доход! Старите пенсии стават все по- изоставащи от новите.Че защо да се осигурява човек върху действителни доходи тогава?Достатъчно е да го прави върху мин.доход и мин.стаж,след като пенсии на учители,мед.сестри и др.отпреди 10г.са 2 пъти по- малки от тазгодишни пенсии на колегите им.

Осигуряваш се върху голям доход,получаваш добра първа пенсия,но след 6-7г.пенсията ти пада до мин.Мързи ли ги управляващите да направят реално преизчисление чрез актуален осигурителен доход!!!Сега пак ще вдигат мин.пенсия,ще раздалечат стари от нови пенсии! Стига гаргара с пенсионерите!

Елена Михайлова

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Илиян Василев: Както писах преди два месеца Гешев е пътник.

Както писах преди два месеца Гешев е пътник. Не защото не познавам юридическата страна на въпроса и не знам, че е невъзможно, а защото той е тапа на бутилката на промяната, в която налягането е прекалено голямо за да издържи.Чест прави на президента Радев че открито се позиционира за оставката, […]