Писна ми от политици с 9 дена парламентарен стаж да заблуждават хората!

Гледам днес цял ден едни юнаци, които плакнат с хладка вода зрителите на различните телевизии и всичките страшно много мислели за нас! Един ми обяснява как за него правосъдната реформа минавала през махането на Гешев! Ок, ама мен драги, ме интересува и как следващия ще бъде озаптен да не допуска своеволията на Гешев! Мен, а предполагам и много други например ни интересува защо трябва да плащаме еко-стикери, а боклука на Европа да се гори безпроблемно в България?

Нещо не ми се връзва, а и ми писна политици с 9 дена парламентарен стаж да заблуждават хората! Слушам и един социалист-колега, възбудено да хули всички и всичко и да ми обяснява колко важно било БСП? Драги колега, ами от такива приказки, БСП се спишна и то сериозно! Първо си задай въпрос, защо хората не ви вярват и тогава критикувай тези, които даже още не са показали нищо! Ясно е, че страната ни е в сериозна политическа и манталитетна криза! Ясно е, че почти 60% от българите отказаха да гласуват, въпреки, че гласуването по закон е задължително!

Тези 60% за пореден път показаха, че политическата система в България е тотално провалена и нежелана от болшинството! Преди два дена едни хора имаха доблестта да заявят, че са антисистемни и са направили партия по принуда! Бяха размазани от статуквото! Да обясня и какво означава “запазване на статукво”? „Запазване на статуквото“ означава оставяне на нещата така, както са.

Вие искате ли нещата да останат така, както са? Аз, не! Онези 60% не само, че не искат, но и не вярват! Какво ли ще се случи, ако изведнъж повярват и отидат да гласуват? Най-вероятно тези, които ни въведоха еко-стикери ще ядат яко бой, а тези, които обещаха, че ще ги премахнат, но забравиха (вероятно срещу съответното стимулиране) ще ядат още по-як бой, а за цената на тока, водата и парното ще получат допълнителни порции лобут!

Димитър Байрактаров/фейсбук

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Бившият премиер вече трябваше да е в затвора и да няма достъп до медиите

Коментар: Никола Бившия премиер вече трябваше да е в затвора и да нема доступ до медиите и да пали народа като четник слама,а да доказва от каде му тези милиярди които са навсякъде даже в Тунис, Алжир, Мароко и въобще се питам защо държавата не работи и дали и той […]