Николай Бреков: Дива наглост и лакомия е да искаш министри и премиер с 10-15% от депутатите в Парламента.

Дива наглост и лакомия е да искаш министри и премиер с 10-15% от депутатите в Парламента. Толкова имат Хр Иванов и боса му Прокопиев.
“Партиите на протеста” имат около 25- 30% от местата в НС – ДБ, “Мутрите” на Мая и БСП.
ИТН не са протестирали, само партийната им телевизия 7/8 се включваше късно вечер за малко с един репортер, сега депутат.


Друг е въпросът, че “Партията на Слави” е негодна да изпълни замисъла нито на спонсорите (освен да реабилитира Борисов😉), нито желанията на подкрепилите я. С болнав мизантропичен лидер, който проектира повреденото си его в нея и я убива още в зародиш.
В Българското политическо блато кой и каквото да говори – става дума само за много пари, за кинти и за нищо друго. Ще се успокоят чак като седнат всички на софрата, а ако не го пуснат Хр Иванов ще продължи да цвили като умиращ кон по БТВ.

Другата цел е да бутнат специализирания съд, за да ликвидират всички течащи дела срещу олигарси. Гешев им е прекалено голяма цел като за малка квартална бандичка от 30-ина депутати. Овикват го, за да бутнат поне Спецсъда, тогава всички ще се кротнат и ще лапкат и слушкат, слушкат и лапкат.
Съжалявам за всички наивни и честни граждани, които протестираха без да знаят каква мръсотия се крие зад псевдо каузата “Мутри, вън”.

Николай Бареков/фейсбук

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Илиян Василев: Неприязънта на Борисов към ИТН и Слави е "под условие".

Неприязънта на Борисов към ИТН и Слави е “под условие”. Ролята на ГЕРБ бе да изтласка в небитието частта от десни и неконтролирани от задкулисието политици, като представи фейк модел на демократи и атлантици, обилно напоен от корупция. Експремиерът бе приет в Белия дом, а извърши най-голямата услуга на Путин […]