Стефан Гамизов: Идва важна седмица в живота на всеки българин

Ако питате мен в сряда е време за протести пред парламента и протест трябва да посрещне хората на Слави Трифонов.

Вярвам, че в парламентарната му група повечето хора не са съгласни да бъдат похабени в този опит да бъде създадено правителство на корпоративната злоупотреба, корупцията, руските садизми и офшорното пране на пари.

Точно такъв кабинет си беше избрал Трифонов, макар никой да не обърна внимание на състава му в детайли и такъв кабинет пак ще опита да прокара насила и с изнасилване на волята на народа и малкото, много малко останала демокрация след ГЕРБ и ортаците им.

Нямам никакви илюзии за ставащото, защото знам много добре как адвоката на руската Атомстройекспорт е “редил” първото правителство на Трифонов и сега “реди” второто му правителство.

България и българите не заслужават тази гавра да продължава!

Изобщо не е задължително да имаме правителство на всяка цена, ако то ще го кара, както Борисов го караше 11 години и още 8 преди него Кобурготски, Станишев и Доган.

Не знам има ли такъв народ, но знам, че има такава корумпирана държава и такъв нагъл крадлив “елит” начело с нея.

Бих им казал, какво да направят с купищата си дипломи предназначени само да им дават достъп до държавната пара̀, но за разлика от тях имам “цедка” на устата и делата!

Стефан Гамизов/фейсбук

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Николай Бреков: Дива наглост и лакомия е да искаш министри и премиер с 10-15% от депутатите в Парламента.

Дива наглост и лакомия е да искаш министри и премиер с 10-15% от депутатите в Парламента. Толкова имат Хр Иванов и боса му Прокопиев.“Партиите на протеста” имат около 25- 30% от местата в НС – ДБ, “Мутрите” на Мая и БСП.ИТН не са протестирали, само партийната им телевизия 7/8 се […]