Стефан Гамизов: ИТН продължават да настъпват “мотиката” упорито и по балкански от лошата страна на това понятие.

ИТН продължават да настъпват “мотиката” упорито и по балкански от лошата страна на това понятие.

Днес пореден техен представител в лицето на избран народен представител в парламента, направи забележителното изказване, че каквито идеи имат няма да ги споделят публично, а първо на другите парламентарни групи, както изисквала диалогичността.

————————————- ?????

Скъпи г-н Ивайло Вълчев, Вие употребихте в подкрепа на това обяснение термина “заинтересована страна”. Смаян съм, че под “заинтересована страна” не разбирате българските граждани, които са гласували за ИТН и всички останали българи!

Толкова искате да изпълните поръчката на кукловодите си, че вече опитвате всякакви трикове и тарикатлъци, да прекарате това така желано правителство на санкционираните, руските военно-хибридни интереси и всичко това, което доведе някога на власт и дълго държа на власт Бойко Борисов!

Цялата ви енергия като партия е впрегната в подмяната на Борисов, но не и в промяната на България!

Разбира се, този термин не е Ваш и на партията Ви! Това е термин добре познат в правната измама в България ползван не веднъж от адвокатите на корупцията и корпоративната престъпност в България.

Така например в много дела за АЕЦ “Белене” най-често се чуваше в съдебната зала, че обжалвалата страна някое административно действие няма “правен интерес”.

Как е възможно да сте толкова нагли и прозрачни?

Стефан Гамизов/ фейсбук

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Димитър Стоянов: Поканих с хляб и сол прокуратурата в президентството

“Валентина Маджарова, административен ръководител на Специализираната прокуратура:” … административният секретар на президентството (главен секретар съм на президента) Димитър Стоянов лично е поканил прокурорите в сградата на 9 юли …”. С хляб и сол съм ги поканил. След това поканих себе си за снемане на показания в Специализираната прокуратура пак 9 […]