Хаджигенов: Мутрите ги поприключихме, но битката продължава

Мутрите ги поприключихме. Не окончателно, разбира се, защото това ще продължи дълго време. Но сега трябва да дадем идея за бъдеще, за развитие и за съграждане на нещо ново. Нека обаче не се успокояват, че битката с мутрите е приключила. Не е и ние идваме, за да е ясно, че няма мърдане. Умиране има, отърване няма.

Това коментира в интервю за Фрог Нюз адвокат Николай Хаджигенов часове след като парламентарната група на „Изправи се! Мутри вън“ промени името си на „Изправи се.БГ! Ние идваме!“.

Разговори с “Има такъв народ” ще се случат евентуално след първия парламентарен ден. Миналата седмица бях достатъчно категоричен – разговори на тъмно и на закрито не правим.

Мечтая, особено новите политици, да започнат да мислят веднага и то в по-широк мащаб. Никой от нас не е в Парламента, за да върши нещо на дребно. Трябва да направим каквото и както трябва и по възможност с когото трябва.

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Избраха Ива Митева за председател на 46-тото Народно събрание

Ива Митева бе избрана за председател на 46-тото Народно събрание. Кандидатурата й бе обявена от Тошко Йорданов, който я определи като ”най-достойна”. Ива Митева бе председател на 45-тото Народно събрание. Ива Митева бе избрана с 137 гласа “за”, 1 – “против” и 99 “въздържал се”. Против гласува Георги Кадиев, който […]