За три дни: Трима мъже се удавиха във водите на Янтра

Снимка: БГНЕС / Архив

По телата им не са открити следи от насилие

Трима мъже са се удавили в река Янтра в дните от петък до неделя. Два от инцидентите са станали в района на жп гара Горна Оряховица, съобщи NOVA.

На 1 август, около 18 ч., е получен сигнал в полицията за двама мъже, които влезли във водите на реката и след това повече не се появили. От проведените действия по разследването същата вечер около 20:00 ч. са открити телата им. Установена е самоличността им. При извършения първоначален оглед не са установени следи от насилие.

Досъдебно производство е образувано и за смъртта на 28-годишен мъж от с. Шумата, който се е удавил в Янтра в района на с. Петко Каравелово на 30 юли, около 19:20 ч. Тялото му е открито на следващия ден в близост до мястото, където е изчезнал. Следи от насилие не са открити. 
Дунав Мост

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Официалната покана на "Има такъв народ" пълна с грешки

Бурна вълна от подигравки и коментари заляха социалните мрежи у нас Поводът е официалната покана на партия “Има такъв народ“, разпратена до основните партии на протеста и БСП за среща-разговор, която Николай Хаджигенов публикува. Будни граждани веднага отбелязаха допуснатите пунктуационни неточности. А това отприщи стотици постове от това как се пише грамотно, […]