Красимир Атанасов: Слави, свалете розовите очила и спрете розовите сънища

Снимка: Слави Трифонов

Слави, редколегия и приятели свалете розовите очила и спрете с розовите сънища,защото птичката каца веднъж на рамото!!! Престанете да се държите като прелъстена и изоставена мома.

ГЕРБ не само че не са изчегъртани,а са все още навсякъде – в кметствата,общинските съвети,администрацията, в прокуратурата, съдилищата специализирани или неспециализирани ,в конституционния съд, в медиите , много хора са в ръцете на олигарсите- 8-те фирми получили 4 милиарда и т.н.

Ако свършите мисията с изчегъртането заедно с партиите на протеста и БСП в полза на всички българи,тогава може да получите мечтаните 121 депутата ,иначе си правите политическо харакири и отивате в забвение,като много други преди ВАС.Дано се вслушате в горенаписаното защото не е само мое мнение защото сте затворили сайта на ИТН във Facebook!!!???

Красимир Атанасов/ фейсбук

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Валентин Величков: Изобщо не трябва да се увеличават пенсийте " едно към гьотере"

Изобщо не трябва да се увеличават пенсийте ” едно към гьотере”, ” ангро”, сред хората на пенсионна възраст има реститути, има хора с много високи доходи има хора арендатори, трябва да се подходи индивидуално към всеки спрямо реалните потребности и да се помисли към реално нуждаещите се с платежни средства […]