Любо Кольовски: Серификат къща не храни

Ето и целя пост на Любо Кольовски в фейсбук:

СЕРТИФИКАТ КЪЩА НЕ ХРАНИ


Тревожни вести пристигат от Националното сдружение на кметове на кметства в Република България (НСККРБ).

Новината, че служебният мнистър на икономиката ще издава сертификати на общини без корупция, е сварила неподготвени голяма част от членовете на НСККРБ и те, изправени пред дилемата да спрат ли корупцията, за да кандидатстват за сертификата, или да продължават да бъдат корумпирани.

Други членове на НСККРБ в разговори със свои партньори категорично са заявили, че предпочитат бъдат богати и корумпирани, вместо да бъдат бедни и със сертификат от министъра.

Има и такива, които са се заклели, че без сертификат, никога няма да станат и напуснат кметския стол. Вече се носи в ефира , че сертификат къща не храни, дори и къщата да е на самия кмет.


Наши агенти под прикритието на секретари на общински съвети, зам.-кметове и разсилни внимателно следят обстановката и докладват на всеки 6 часа как се развиват процесите в кризата.
Още новини – в следващите емисии.

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ДБ ако не подкрепят Румен Радев ще изчезнат

Ето и целия пост на Панчо Панайотов в фейсбук Аман. Уважаеми. Образовани хора. Интелигентни хора. Започнаха с заклинанията- “”ДБ не трябва да издига свой кандидат за президентските избори”“ДБ трябва да подкрепи Р.Р.” ” ДБ, ако не подкрепи Р.Р. ще изчезне” “Аз съм от ДБ, но ако те не подкрепят Р.Р. […]