Хаджигенов: През последните седмици, кьораво, куцо и сакато се упражнява върху мен лично

През последните седмици, кьораво, куцо и сакато се упражнява върху мен лично, практиката ми, компетентността ми, образованието ми, личният ми живот, семейството ми и какво ли още не, което е чудесно!


Пряко доказателство е, че не просто преча ефективно, но и че върша/вършим добра работа, доколкото зависи от мен и от нас.
За момент оставяме настрана факта, че по темата се развиват хора с образование шивашки, готварски техникуми, част са от младежи герп или са тролски профили на “истински мъже” скрити за женски имена и снимки.

Оставяме настрана и факта, че в политиката е така или поне у нас е така.

Преди да се включите в този тип забавление, задайте си въпроса – ако 1% от написаното е вярно, не повече, защо по дяволите никой от “пострадалите” от работата ми не е завел дело, сезирал прокуратура, дисциплинарни органи и прочее, а вместо тва плющи със “страшна сила” постове в ФБ, които кафявите медии подемат с кеф?

А?
Не ви е хрумнало, нали?

Сигурен бях!

п.с. “Никога няма да стигнете накъдето сте тръгнали, ако спирате и хвърляте камъни по всяко куче, което ви лае.”
Сър Уинстън Чърчил

п.с. Е, доколкото не съм Чърчил, си събирам и надписвам всички камъни.

Без уважение
Един обикновен АДвокат

                                                                         

One thought on “Хаджигенов: През последните седмици, кьораво, куцо и сакато се упражнява върху мен лично

  1. Хадхегенов,не сте “обикновен” С адвокатска сръчност успяхте да яхнете справедливия протест ,носихте ковчези и свещи /твърде просташко / Подсигурявахте бракувани яйца и тоалетна хартия и майсторски се намърдахте в парламента.. И алчноста ви се увеличи до чутовни размери. И на дело доказахте,че не само видът ви е тротеска а и политиката ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Надцака ви Дончева в собствената ви игра на сплетни и партенки

Надцака ви Дончева в собствената ви игра на сплетни и партенки. Заради кого не се сформира правителство два пъти, заради ТД? Кой загуби 50% от времето за работа на 47НС, ТД ли ви кара три седмици да правите комисии и една седмица да му пишете правилник? ТД ли е набутала […]