Надцака ви Дончева в собствената ви игра на сплетни и партенки

Надцака ви Дончева в собствената ви игра на сплетни и партенки.

Заради кого не се сформира правителство два пъти, заради ТД? Кой загуби 50% от времето за работа на 47НС, ТД ли ви кара три седмици да правите комисии и една седмица да му пишете правилник? ТД ли е набутала в инфаркната Правна комисия търновския неграмотник с бракоразводна експертиза Момчил Иванов да мълчи три седмици като мушкато?


За два месеца парламент колко правителства съставихте и колко законодателни инициативи финализирахте? А колко партии се опитахте да поцепите с интриги и портене лидерите им срещу кого били сплетничили насаме с вашия? През десет дни по някоя звучна партенка, за да не гледа много-много обществото къде го цакате по чувствителните за статуквото теми >> моделът на ГЕРБ >> взаимстван от наръчника на Доган.


Трифонов не е участвал в ни една предизборна кампания на терен т.г. и не е открил и една парт. структура по селата дори. На какво отгоре се цани за лидер и финален говорител на партия – това и Дончева пита.

Коментар от Мила Симонова

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Каква безнадеждна наглост цари сред ГЕРБ-ДПС управляващите

Каква безнадеждна наглост цари сред ГЕРБ-ДПС управляващите. Да, да,те управляват! Парите и репресивната власт в България се контролират само от назначени от ГЕРБ и ДПС хора и нищо не се е променило! Затова и ще загубим милиарди, ще живеем в корупция отравяща всичко по пътя си, нищо няма да се […]