Румен Радев е силен кандидат, но далече не е безспорен в политическото си поведение досега

Демократичната общност има нужда от силен кандидат за президент, човек с доказани качества и ясно изразени позиции по основните обществено-политически въпроси. Издигането на такъв човек ще покаже политическата кондиция, намерения и способности на демократите да поемат управлението на страната.

Румен Радев е силен кандидат, но далече не е безспорен в политическото си поведение досега (назначи Иван Гешев за главен прокурор без да е изчерпал всички възможни правни средства за съпротива срещу този безобразник; твърдеше, че ще работи за съдебна реформа и дори, че има проект за нова конституция, но не видяхме такъв. От друга страна назначеният от него служебен кабинет като цяло се справя добре). Затова не бива да се смята, че Радев е сигурен победител на предстоящите избори. А и добри резултати се постигат в силно състезание, при силна конкуренция.

Методи Лалов

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Търси се нов Плевнелиев за президент.Ако има шугър фейс, това е Плевнелиев, не Петков

Търси се нов Плевнелиев за президент.Ако има шугър фейс, това е Плевнелиев, не Петков. Захаросан, зализан. И как сладко чурулика, избива във фалцет като оперен певец, сипен нежни трели като Ромео, когато говори за евроатлантически ценности. Ошлайфан оратор от комсомола.А сега не могат да намерят съвършен като него, за да […]