Анжела Стаменкова: Всички от служебното правителство едвали ще останат да ни служат

Някой умишлено ни подхвърля разни темички за всенародно обсъждане ,а ние с въодушевление се захващаме да ги разнищваме без значение дали има нещо вярно и актуално за нас.

Колко сме силни в политиканстването си личи най-вече от факта ,че допуснахме в държавата да дерибейства 12 год един прост ,неграмотен и особено крадлив човек и когато някой се опълчи на тази брутална мафия ние с голема охота се нахвърлихме върху него и го обвинихме в какви ли не неща ,а и още ще има.

Без да получат справедлива оценка за работата си всички от това сл.правителство едва ли ще останат да служат на нас неблагодарните българи ,както постъпвахме със всички заслужили българи в кратката ни история ,а някои като Стефан Стамболов платиха с живота си!

Коментар от Анжела Стаменкова

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Любомир Теохаров: На две магарета сено не можем да разделим,без да се скараме

Всички въртят”лявото” и “дясното” в ръцете си като броеница, когато си на припек под сянка. Аз не разбирам от политологичното “ляво” и “дясно”, но зная отдавна известния факт, че Дания, Швеция, Норвегия и Великобритания са най- социалните държави и имат силни икономики.Нека специалистите кажат “леви” ли са или”десни”. Освен това […]