Валя Господинова: Изпуснем ли този шанс,ще настане голяма криза

Защо , не му се даде шанс и кредит на доверие …?
Не бъдете толкова негативни , а мислете ,имали ли друга по подходяща алтернатива ? Нали видяхме ,какво правят шестте партии в парламента , тях ли трябва отново да се избират…?


По този начин ще циклим на едно и също място!
Толкова некадърници се събраха в последните два парламента ,на тях ли ще разчитаме, те никога няма да могат да се разберат или общуват , защото всеки се прави на по,по най !
Кирил Петков е млад, образован с много хъс на работа ,ентусиазиран ,с идеи и професионализъм , с една дума” работяга ” !


Защо ли ,не можем да му повярваме , та той си е богат бизнесмен, има си всичко , защото бедните са алчни,такива ,които са в парламента ….,затова искат власт, за да забогатеят….?
Смятам,че изпуснем ли този шанс ,ще настане голяма криза ,както политическа ,икономическа ,здравна и т.н.

Ако отново влязат същата конфигурация в парламента , отново няма да се разберат и така пак ще останем без Правителство …? Това е нежелателно и да помислим сериозно !!!

Коментар от Валя Господинова

                                                                         

One thought on “Валя Господинова: Изпуснем ли този шанс,ще настане голяма криза

  1. Ами замислете се! Дали ви трябва парламент – прости приказващи, или правителство – правещи, а на тях и по 5 съветника да сложите, ще са им много, но е по-приемливо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Анжела Стаменкова: Всички от служебното правителство едвали ще останат да ни служат

Някой умишлено ни подхвърля разни темички за всенародно обсъждане ,а ние с въодушевление се захващаме да ги разнищваме без значение дали има нещо вярно и актуално за нас. Колко сме силни в политиканстването си личи най-вече от факта ,че допуснахме в държавата да дерибейства 12 год един прост ,неграмотен и […]