Виолета Тренева: Вместо да се успокоим,се започва с плюене и създаване на интриги

ЕЕЕЙ СТИГА С ПРОСЛОВУТАТА БЪЛГАРСКА ЗЛОБА И ЗАВИСТ !


Вместо да се успокоим, че млади , образовани и интелигентни хора , каквито не е имало последните 20-30 години в българската политика, ОСТАВАТ ТУК, В РОДИНАТА СИ, ЗА ДА Я ПРОМЕНЯТ , И ДА ВЪЗВЪРНАТ ДОСТОЙНСТВОТО НИ, което години наред беше тъпкано, мачкано и почти унищожено, няколко жалки хрантутници на ГЕРБ, започнаха ОЖЕСТОЧЕНО ДА ПЛЮВАТ, ДА СЪЗДАВАТ ИНТРИГИ И ВСЕВЪЗМОЖНИ ЛЪЖИ , ЗА ДА УМАЛОВАЖАТ РОЛЯТА И ЦЕЛТА НА НОВАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, която евентуално ще бъде създадена….!

А НА ВАЛЕРИЯ ВЕЛЧЕВА НЕ И ПРАВИ ЧЕСТ КОМЕНТАРИЙТЕ ПО АДРЕС НА ДВАМАТА БИВШИ МИНИСТРИ, след като цял свят знае КОЛКО НАГЛИ, ПРОСТИ И КОРУМПИРАНИ БАНДИТИ ЗАВЛЯКОХА БЪЛГАРИЯ НА ТОВА ДЪНО …!

Коментар от Виолета Тренева

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Маргарита Димова: БСП трябвя да благодари на Радев

Де бре!Г-жа Велева силно възмутена!Нека да изчакаме,госпожо!Аз не видях нищо добро да се случи в България за толкова години!Кое Ви притеснява?Откъде имат пари?Ами попитайте партиите на криминалния преход откъде имаха пари да купуват гласове!Тази система трябва да се срине с всички персонални последици от действията на хайдуците! Ще видим хората,които […]