Владимир Танев: Дончева не може да бъде болонката на българския парламентаризъм

СЛАВИ, ПЪТНИК СИ.

Малцина могат да го кажат лично на Трифонов. Аз съм един от тях. Слави помни какво направих за него, когато Хачо Бояджиев свали предаването му.

Няма как да забрави и приносът ми чрез Дарик радио за кампанията му в помощ на медиците в Либия, която бе бойкотирана от всички основни медии. Слави, оля се. Всичките ти досегашни простотии можеха сякаш да бъдат подминати. Днес си позволи чрез ФБ да уволниш Татяна Дончева като зам.-председател на парламента.

Таня, драги, е с тежест на цялата ти досегашна парламентарна група. Група, която в следващия, ще е два пъти по-малка. Дончева не може да бъде болонката на българския парламентаризъм, защото е лицето на българската демокрация. Демокрацията, на която ти си послушникът на сараите.

Тъй че, Славчо, подвий си куйрука и се надявай да бъдеш някакъв балансьор в следващия парламент и така да изкарваш кинти от управлението. Защото джобът на Сашо не е бездънен…

От профила във Фейсбук на журналиста Владимир Танев

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Илиян Василев: Като гледам ГЕРБ скоро няма да помиришат власт

Мисля, че представителство на Кирил и Асен в политическия живот ще има много здравословно и дисциплиниращо въздействие. Вайканията, че ще вземат от един или друг са безполезни. Никому нищо не е гарантирано. Не можеш да си спечелиш електората?! Хайде, следващия. Да не би в живота конкуренцията да има заградени и […]