Маргарита Димова: БСП трябвя да благодари на Радев

Де бре!Г-жа Велева силно възмутена!Нека да изчакаме,госпожо!Аз не видях нищо добро да се случи в България за толкова години!Кое Ви притеснява?Откъде имат пари?Ами попитайте партиите на криминалния преход откъде имаха пари да купуват гласове!Тази система трябва да се срине с всички персонални последици от действията на хайдуците!


Ще видим хората,които се предлагат за депутати.Няма лошо,че са потърсили регистрирана партия.Просто законът го изисква.Не казвате за Симеон как се яви на избори!Не вярвам да не помните!Не ми е известно да му задайте въпрос за колко ги купи!Та поспрете се!Аз силно се надявам да е за добро.И желая да видя наистина качествени хора.Няма нищо необичайно!И да Ви припомня,че за номинацията на ген.Радев се караха АБВ и БСП.Той не се е натискал.И за да бъдем справедливи, БСП трябва да благодари на Радев.Покрай неговата кандидатура БСП поиска да излезе от застоя.И успя да дръпне напред покрай името и достойното представяне на ген.Радев!Така че БСП трябва да му благодари!


В ума ми все се върти въпроса-А на Вас кой Ви плаща да хвърляте камъни в градинката на Президент Радев?Мафията!Тя не обича Президента,тя се разлюля като се развихриха тези момчета и запушиха каналите на солидните доходи на мафията.
Много прозрачно е стъписването Ви госпожо!Ама много прозрачно!
Много конституционно действа Президент Радев.Макар конституцията реално да е суспендирана с нейното създаване.Нилъде не пише-Да се ликвидира България например!


Не се напъвайте да оплювате Президент Радев.Нито тези млади и енергични хора.Запазете достойнството си!Мой чисто човешки съвет!Не се поставяйте в услуга на мафията!
“Всичко тече,всичко се променя” е казал Хераклит!
Обидното ни положение като нация трябва да има край!


И още едно уточнение!За 30 години го опростачиха този народ,но има и умни хора
Те добре разбират мотивите на Вашият плач по “нарушената законност”!
Президент Радев действайте!
Млади хора,действайте!Нормалните хора ви вярват и това ви задължава много!
Воят е чудовищен,средствата безпощадни!Напълно обяснимо!Успех желая от сърце.

Коментар от Маргарита Димова

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Румен Русев: Голям майтап щеще да стане

За разбирачите от политика: Така – я да видим Слави как се провали: Каза, че няма да прави коалиция с ГЕРБ, ДПС и БПС – спази обещанието. След последните избори заедно с Мая и Христо имаше 112 депутати. Някой от вас може ли да направи правителство при тази конфигурация на […]