Виолета Пунова: Благодарение на президента Радев започна да се връща държавността

Силни, точни и верни думи и конкретни послания на Президента към Служебния кабинет, адмирации,както конкретно за Президента, така и към целия МС, защото наистина от както г-н Радев определя и назначава министрите в Служебния кабинет започна да се връща държавността, почтеността в работата на МС,в управлението на държавата като цяло, за това и почти всички хора в страната удобряват дейността му и искат да остане за постоянно, тук оставяме обективно, че това не може да стане.

Но те доказаха, че може да се работи почтено, честно, в полза на обществото, а не за себе си или шкафчетата си! За това заслужават наистина поздравления, при това като се има в предвид при какви условия работят и върху тях се излива постоянно помия и то без всякакво основание, но те са корави Българи и Българки, ще издържат всичко и ще направят отново най-доброто за Държавата ни! Успех и само напред, защото зад Вас е България, а тя разчита на Вас!

Коментар от Виолета Пунова

                                                                         

One thought on “Виолета Пунова: Благодарение на президента Радев започна да се връща държавността

  1. Одобрение – с “о”! Като уважавате и хвалите някого, опитайте се поне малко да се доближите до нивото му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Мария Петрова: Къде са внасяните цял живот пари?

Г-н Василев, бихте ли ми отговорили на въпроса?Работещ, независимо каква работа, е внасял осигуровки 40 години- т.е. той си е подсигурявал старините и си е спестил парите за пенсия. Да не говорим, че има много, които са внасяли, но не са имали шанса да се пенсионират, напускайки рано този свят.Престанете […]