Иван Иванов: На генерал Радев трябва да благодари цяла България

Мисля си, че на генерал Радев трябва да благодари цяла България, а не само БСП.

Той показа, че тук има много стойностни хора, които заслужават да бъдат забелязани и да им се даде възможност да покажат възможностите на най-добрите си качества.

ТОЙ показва, че може да се води диалог и с хора и личности, които са на друго мнение, формирано от купените медии и мисирки. Показва, че България има национални празници и вековни традиции, които се спазват и уважават, че да си на ръководно ниво не значи само раболепно козируване и с отговор “йес” да се посреща всяко условие, поставено от ЕС.

Показва, че в България има хора, които владеят чужди езици, на публични прояви умеят да говорят, че злобата и противопоставянето при диалог не е начин за изразяване на мнение. Показва, че умее да води диалог, както с висши и уважавани в света държавници, така и с обикновени хора на неформални срещи и места.

Коментар от Иван Иванов

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Мима Владимирова: За всички неблагополучия обвиняват Президента

Почвам да си мисля, че българите са си загубили ума. За всички неблагополучия обвиняват Президента. Но той не е пъдар, госпожи и господа. Днес бесепарите му искат отговор на въпроса, защо човек от екипа му поддържа Петков и Василев. Защо мислят, че щом някой работи в институцията ” Президент”, трябва […]