Думата “Съединение” има важно съдържание: Съ-един-е-ние. Да правилно четете: ЕДИН-Е-НИЕ, хайде и обратно НИЕ-Е-ЕДИН

Чета коментари под всяка статия свързана с политика, но рядко си позволявам да коментирам. Виждам написаното и се ядосвам на един разединен български народ, поради различни политически убеждения насадени в главите му именно от различни политически лидери.

И се чудя-ще съзнае ли някога тоз народ, че всички управляващи в света са на принципа “разделяй и владей”. Карат ви зорлен да се делите на сини, червени, жълти и зелени и се плюете едни други, обиждате се словесно, а всички плащате едни и същи данъци и сметки.

Работим за смешни заплати и пенсии еднакво много. Та защо ни е да се делим, както показва политическия начин на управление и какво ще спечелим от разединение?

Думата “Съединение” има важно съдържание: Съ-един-е-ние. Да правилно четете: ЕДИН-Е-НИЕ, хайде и обратно НИЕ-Е-ЕДИН. Разединителите на нацията сме си само ние. Не ми отговаряйте на коментарът, само ви моля, помислете върху него


Коментар от Поничка Вкусна

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Кирил Петков и Асен Василев искат да управляват в следващите 4 години

NEXT LEVEL : Проектът “Продължаваме промяната” бе представен. Кой ще напълни със съдържание заявката за “коалиция на почтените” и кои ще са партиите, с чиято опаковка ще се яви проектът на Асен Василев и Кирил Петков, още не е известно.Известно е, че те 2та ще са лидери.Че искат да управляват […]