Разликата между Кирил Петков , Асен Василев и Царя и сегашните задкулисни играчи

Думите не са собственост на никой ,така че “почтеност и морал” може да ги използва всеки, който разбира огромната нужда от тях за проядения от политическа поквара живот в България.

Но разликата между Кирил Петков , Асен Василев и Царя и сегашните задкулисни играчи е, че първите НАИСТИНА искат промяната и им личи, а царят и сие днешни манипуратори е че бяха и са пионки на уродливото ДС и заску.исие ,за да ограбват България под маската на почтенния цар или нови месии !

А за противниците на Петков и Асенов остават подхвърлените сребърници да говорят и пишат срещу двама млади ,умни и с хъс, хапизматични политици,които милиони българи харесват,въпреки БОЙКОтът срещу тях . Защото чувстват ,че този път са истински, че искат да обърнат съдбата на България към светлина и просперитет на всички, а не на шепа крадци.


Жалко и недостойно е ако Дачков е сред тези,които ще се опитат да ги спъват по всякакъв начин!

Коментар от Катя Владимирова

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Радостин Василев: Съд и затвор за грабителите на България

Думите са излишни! Колко очаквана позиция и колко ми напомня на един подобен анализ на Христо Иванов по отношение на ГЕРБ без Борисов. Признаваш си корупцията и всичко е точно, че даже ще работят заедно?????? 1000% политическо инженерство на задкулисието. Аз казвам НЕ на подобни тези!!! Съд и затвор за […]