Анастасия Гешева: За втори път в една и съща година България получава два “спасителни” проекта. ИТН и ПППП

За втори път в една и съща година България получава два “спасителни” проекта. ИТН и ПППП. Първият е акуширан от родното задкулисие, вторият от световното. И двата са абсурдни. И точно затова масирано налагани, тъй като целият свят и България се намира във война между нормалното и ненормалното. Силите, които стоят за лошото и ненормалното, имат целия ресурс да поддържат всякакви такива формации, образувани и налагани в цял свят по един и същи модел. Целта е за бърз светкавичен успех преди хората да се усетят какво става и да се размислят. Някои и да се размислят, полза няма, никога няма да могат да разберат че ги лъжат и как точно ги лъжат.

Да се сравняват ИТН и ПППП е чиста загуба на време. Няма никакво значение какви особености имат, единственият смисъл е ДАЛИ РАБОТЯТ ЗА ДОБРОТО И НОРМАЛНОТО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВУВАНЕ или не. Отговорът и при двете формации е твърдо НЕ, ТЕ НЕ РАБОТЯТ ЗА ДОБРОТО И НОРМАЛНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!

Имаме огромен проблем с познаването на същинският геополитически процес. Това не е нещо необяснимо. Но навсякъде по света има вече реални движения на хора, които ЗНАЯТ И УСЕЩАТ, че глобалистите ги лъжат и вкарват в затвора. И у нас има. Почитателите и на двете “спасителни” формации категорично не разбират това! Но други знаят и разбират и няма да стоят със скръстени ръце.

С новата формация нещата са незаконни, неморални и недостойни по всички точки. Тя лежи на един единствен темел, който е срамно да бъде припознат за основа – Това е така нареченото много модерно сега МЛАДИ, УМНИ, ПОЧТЕНИ. И какво от това, че са млади, умни и почтени? Впрочем почтеността тук я забравете. Тя изобщо не присъства в тази групичка.
При ИТН имаше един малко по-здрави темел – Слави е известен човек с национално значение в шоубизнеса, доказан много преди да се пръкне проекта му и политиката му. Това е темел!
При ПППП липса всякаква основа, това е не просто хибрид, това е клонинг с чужда генетична програма, който се присажда на стъблото, типичен ГМО продукт с отровно предназначение. Искам специално да кажа, че това не е първият такъв случай в България, НДСВ беше точно такъв глобалистки ГМО продукт. Точно така работят глобалистите. Няма да изхабя и един миг загуба на време да убеждавам някого. Виждам лавина от жестоко заблудени, за пореден път и то два пъти в една и съща година. Тази кауза е загубена!

Участието на президента Радев в тази грозна и много опасна за България комбина, програмирана и провеждана от американската ДД, е прозрачно и предателско.
И тук идваме до същественото.
Другите останали партии, все още мърдащи там, трябва да поемат отговорност и са се определят с кой и накъде са. БСП, ДПС и ГЕРБ. Само те имат ресурс да се противопоставят на идващата хард глобалистка програма за България – цифровизация, ваксинация, джендъризация, икономическо заличаване, народностно потопяване. Сега няма да обсъждам шансовете им. Само ще кажа, че не съм сигурна, че напълно разбират какво става.

Движението на Жан Виденов имат някакви усещания, но категорично не осъзнава заплахата и участието на Радев в процеса.

Групичката Бабикян, Дончевян и МаяМан изобщо не ги коментирам. Тези са безпардонни продажници и елементарни хора!

За ДБ няма какво да говорим!
Това е центъра на глобалисткото зло в България. Там е източникът на всички неща.

В случая става дума за борба вече не с родното задкулисие на Бойко и Гешев. В случая става дума за борба срещу световното задкулисие на Сорос, Гейтс и Клинтън! Да, качихме нивото нагоре, факт….

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Илиян Василев: Законите на политическата джунгла у нас са неумолими

Законите на политическата джунгла у нас са неумолими. Колчем се появи нов субект и другите се нахвърлят върху него. Ако забелязвате никой не говори нито за Борисов, нито за Пеевски. Импонира ми позицията на Христо Иванов – да не критикува, а да предлага. И да приемат и да откажат той […]