Павел Русимов: Караянчева на колко години беше 1958г.,че са искали да ви унищожат комунистие?

Караянчева първо ти не знаеш щое комунизъм. На колко годиини беше 1958г.,че са искали да ви унищожат комунистие? Тогава човек за човека беше брат ……Единственото нещо, което повтаряха беше,:


ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА ,която сте сега крадете лъжете, унищожавате хората в името на алчността.Къде е безплатното здравеопазване? Направихте ги търговци,влезе ли млад човек скалп и органите на пазара ….пръскате със самолета отровни вещества, заразявате хората , а няма лекари ,способните изгонихте , а тези с купените дипломи..

Аз съм сърдечно болен личния лекар още не ми е измерил кръвното , лекарствата са ми по -скъпи с рецепта …и недей да говориш глупости на светлинни годинки назад от мен си в ъптеки.

Коментар от Pavel Rusimov

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Тихомир Василев: Президента Радев е гарант, за това, че кукловодите и старите муцуни няма да си разиграват коня и чуденката при тях е как да го бутнат от стола

Страха от Президента Румен Радев явно е огромен и е обхванал всички от тъй нареченото статукво. Щом и ДПС ще издига кандидат работата е ясна. Сигурно ще е Данчо Ментата за “авторитет”! Целта е на първи тур да се разпокъсат гласовете и е странно как хора довчера подкрепящи и издигащи […]