Розалина: Договор за почтеност ще подпишат също Кирил и Асен

В проекта на г-н Кирил Петков и г-н Асен Василев има критерий подписване на договор за почтеност, чрез който членовете на проекта дават съгласие за достъп до информацията за спестяванията и имотното си състояние.

Този договор ще го подпишат и двамата лидери. Моята бедна фантазия не намира по прозрачен метод от този. А плюенето още продължава. Не знам какво още да направят тези млади хора, за да доказват почтеността си. Вместо българският народ да бъде обединен около желанието моралът, знанието и компетентността да ръководят държавата, се търсят начини за спасяване на Пеевски и още носталгично припява колко добър политик бил Бойко Борисов.

Нищо не ми остава да мисля, освен, че определен кръг от хора са уплашени, че въвеждането на такава практика ще разкрие пълненето на джобовете им от държавната хазна. Идват нови хора с добри практики и предложения. Явно няма причина да не бъдат приети. Но пусто не дават да се крадат държавни средства. Сега как да ги омаскарим?

Коментар от Розалина в социалните мрежи

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Георги Спасов: Баце,няма да ти мине номера

Баце , твоите подводни камъни и капани заложени по твое време , сега излизат наяве. Твойте хватки и трикове са ясни и на децата от детската градина. Сега се опитваш да прехвърляш от болната глава на здравата .Няма да ти мине номера .Капаните ,кото си заложил има опасност да щракнат […]