Енчева: Алтернативата за излизането от политическата криза е само и единствено в президентска република

Нищо подобно няма да се случи! Хората видяха и разбраха че тези протестни и нови партии нищо не могат да направят.И затова много голяма е вероятността да гласуват пак за статуквото , за съжаление !

Със сигурност ще се получи отново една шарения от 6-7 партии всяка една с по 4-10- 15-20% с което няма как да се направи коалиция и правителство. Проблемът е че всички партии имат различни програми, платформи и изисквания.


За съжаление България ще потъва още в блатото на тази политическата криза и безполезни и ненужни избори, докато хората проумеят че партиите трябва да отидат в миналото! Алтернативата за излизането от политическата криза е само и единствено в президентска република.

Енчева/фейсбук

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Румен Радев бил виновен за всичко в държавата - Да ама, Не

Румен Радев бил виновен за всичко в държавата – Да ама, Не Румен Радев бил виновен за всичко в държавата – Да ама, Не Атаките срещу Президента Румен Радев целят единствено загуба на Радев на Президентските избори.Обвиняват Президента за всичко: -Виновен бил, че българите не желаят да се ваксинират.-Виновен бил, […]