Байрактаров: Във всяко правителство на ГЕРБ имаше имплантирани министри на Шиши и олигарха Прокопи Топ10

Байрактаров: Във всяко правителство на ГЕРБ имаше имплантирани министри на Шиши и олигарха Прокопи

Байрактаров: Във всяко правителство на ГЕРБ имаше имплантирани министри на Шиши и олигарха Прокопи

Във всяко правителство на ГЕРБ имаше имплантирани министри на Шиши и олигарха Прокопи! Баце така поддържаше баланс. Сега олигарха Прокопи, след като отстреля Шиши, реши да завзема еднолично властта и пусна на терен Макс и Мориц от Харвард.

Естествено, преди това наду яко балона и ги лустроса подобаващо за омерзения народ, който незнайно защо винаги чака някакъв спасител да го оправи! Е, предстои яко оправяне! Заложени са над 115 милиарда лева народни пари на тезгяха! Ще започнат първо с парите в пенсионните фондове! В тях се намират към този момент над 15 милиарда лева наши пари, върху които ние нямаме никакви права, но олигарха Прокопи години наред цоца от тях!

След това следват 100 милиарда, които представляват депозитите на населението в банките! Едва ли е трудно да се досетите какво прави в момента инфлацията с тези пари? Изяжда ги (обезценява ги)! Някой ще попита, а защо държавата не е предвидила буфери? Добър въпрос. Макс и Мориц, които Прокопи имплантира се погрижиха да няма буфери и да сложат свои хора по местата откъдето можеше да се получи помощ. За да подсигурят инфлацията и високите цени на еленергията сключиха договор през юни с американците за доставка на газ. Новите количества обаче ги няма и този факт изпрати цената на еленергията в небесата. Макс и Мориц използваха по безпощаден начин зависимостта между търсенето и предлагането.

Потрудиха се да не внесат и плана за възстановяване чрез който вече трябваше да се получават пари за бизнеса- най-вече дребния и средния! За да свършат пъклените си дела Макс и Мориц грижливо бяха обслужвани от медиите на олигарха, които облъчваха суверена с лъжлива информация за способностите на Макс и Мориц, които са най-обикновени мошеници! Много добри мошеници, като тези от телефонните измами, които успяват да измъкнат и последната стотинка на жертвите си, а когато разберат, че са ограбени Макс и Мориц ще са отлетяли през Атлантика! Всякакви прилики с харвардските хубавци не са случайни! Бъдете здрави!

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Стоян Тончев: Ако премиер беше Борисов, щеше много бързо да разреши проблема със закъсалия кораб, като бъде превзет Топ10

Стоян Тончев: Ако премиер беше Борисов, щеше много бързо да разреши проблема със закъсалия кораб, като бъде превзет Стоян Тончев: Ако премиер беше Борисов, щеше много бързо да разреши проблема със закъсалия кораб, като бъде превзет Ако премиер беше Борисов, щеше много бързо да разреши проблема със закъсалия кораб, като […]