Недялка Стилянова: Цялата власт да е в ръцете на Президента Топ10

Недялка Стилянова: Цялата власт да е в ръцете на Президента

Недялка Стилянова: Цялата власт да е в ръцете на Президента

Дай боже наистина да станем президентска държава с президент Румен Радев.Цялата власт и най вече правосъдието също да е под властта на президента. А що се отнася до такива дясно фашистки индивиди да бъдат изтрити от властта. Това са хора мислещи само за власт и величие но не и за държавни дела. България за последните 32 години от такива политици падаше по малко в пропастта.

А в последните 12г тя направо пропадна в една дълбока яма. Парламента се Пълни само от партии, а членовете на тези партии са пълни боклуци, хора дето хал хабер си нямат от политика. На България не и трябват партии, а еднопартийно правителство с честни умни достойни хора . За жалост в парламента има такива но те са в сянка, там ччестните ги оплюват биват очернени, там умения и честния не е човек.

Коментар от Недялка Стилянова, фейсбук

                                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Делян Кръстев: Г-жо Нинова,демонстрирате,че сте част от статуковото

Делян Кръстев: Г-жо Нинова,демонстрирате,че сте част от статуковото Делян Кръстев: Г-жо Нинова,демонстрирате,че сте част от статуковото Г-жо Нинова, предложените мерки демонстрират, че сте част от статуквото 1.Защо не посочвате разликата между производствена и продажна цена на тока ?2.Защо трябва да наддаваме за собственият си ток с европейските държави, които са […]